651 55 65 84

waytic web borsatic seleccio programadors informatics ofertes feina
borsaTIC és un servei adreçat a les empreses que tenen la necessitat de contractar personal tècnic informàtic: per exemple un programador. Et podem ajudar a seleccionar entre els currículums que vagis rebent, realitzant una prova de coneixements específica per el lloc de l'oferta de feina. Nosaltres si que tenim els coneixements necessaris per valorar els teus candidats.

Art 27 és un estudi situat als voltants de Girona, especialitzat en la transformació dels espais habitats. El nostre objectiu es millorar la qualitat de les persones creant espais harmònics i plens de vida. El Feng Shui, cada vegada més introduït en la nostra cultura, ens permet treballar en col·laboració amb molts professionals de diferents àmbits. Integrem aquesta tècnica en projectes d’obra nova, reformes, decoració d’interiors, disseny de jardins… per crear ambients energèticament favorables i disfrutar dels beneficis d’aquesta ciència mil·lenària. L'estudi de feng shui Art27 està dirigit per Lídia Serret.

Més informació a la web d'Art27 art27.es

Realització de la nova web i la fotografia de Gerard Torres geralues.com, dedicada a la fabricació d'esquers artesanals de pesca per a grans depredadors, sobretot tonyines. Fets i pintats a ma de manera artesanal, però al mateix temps robustos i fiables.
tuna legend 1 2
tuna legend 3 4
agulla aguja needle model 2 2

Més informació a https://geralures.com

LES ENCANTADES és un espectacle familiar musical que sorgeix de la necessitat de crear un nou espectacle a partir de llegendes extretes de la nostra cultura popular i continuar amb la tasca que diferencia la cia. PocaCosa Teatre de les altres companyies de teatre familiar: Per una banda el nostre objectiu és apropar l’òpera al públic familiar d’una manera propera i distesa. I per l’altra, seguim entossudides en recuperar històries i llegendes catalanes, aquest cop ens centrarem en les llegendes de fades.

Protagonitzada per Elena Martinell, Meritxell Yanes

teatre encantades cia pocacosa 2
teatre encantades cia pocacosa 3
teatre encantades cia pocacosa 4

Més informació a http://www.pocacosateatre.com/645-2/

Quatre de les millors dramaturgues del moment (Lluïsa Cunillé, Marta Buchaca, Victoria Szpunberg i Marta Aguilar) s’uneixen per parlar d’un tema que ens afecta a tots: la paternitat. Som bons pares? Com podem arribar a ser-ho? Quina relació té la paternitat amb el teatre? És el que trobarem a Pares nostres. Una proposta íntima i diferent dirigida pel director de Sé de un lugar i Jo mai (TA13), Iván Morales, i interpretada per David Planas i Jordi Gilabert. Tres pares (i tres fills) que necessiten entendre’s una mica millor i parlar amb els espectadors de les coses que ens defineixen i ens fan ser qui som i com som.

Fitxa artística

Autors: Lluïsa Cunillé, Marta Buchaca, Victoria Szpunberg, Marta Aguilar
Direcció: Iván Morales
Intèrprets: Jordi Gilabert i David Planas

Espai escènic: artestudi
Vestuari: CarmePuigdevalliPlantéS
Producció: Cia. Indòmita (Jordi Gilabert i David Planas)
Coproducció: Temporada Alta 2016
teatre pares cia indomita temporada alta 1
teatre pares cia indomita temporada alta 3

més informació a http://www.temporada-alta.net/ca/programacio/504-pares-nostres.html

web-ajuntament-de-bordilsImplantació del lloc web de l'Ajuntament de Bordils. Integració de gestió de documents en PDF, agenda, directori d'entitats, galeries de fotos, etc. Instal·lació i manteniment de l'aplicació web, formació, etc.


web-acusticawebImplantació del blog de l'Arquitecte Tècnic i Màster en Acústica David Casadevall, acústicAWeb. Integració de galeries de fotos, vídeos, comentaris. Instal·lació i manteniment de l'aplicació web, formació, etc.


Contacte

Ctra. Palamós, 20
17462 Bordils
Formulari de contacte
© 2017 Bernat Casero Gumbau - waytic.cat. Tots els drets reservats.