XICU MOTOR

logo-xicu-motor

XICU MOTOR és un nou taller de reparació d'automòbils situat a Bordils.
Ofereix tot el que el teu cotxe pugui necessitar
  • Centre de diagnosi
  • Aire acondicionat
  • Pneumàtics
  • Frens - ABS
  • Amortidors
  • Canvi d'oli
  • Revisions pre-ITV
  • Tècnic especialista en Saab, Subaru i SSangYong

wayTIC li ha ofert un hosting bàsic per el correu electrònic i una pàgina web estàtica. www.xicumotor.cat

Optimus. ampliació de les capacitats del sistema PA Manager

optimus-pa-manager

Projecte de incorporació de diverses millores en el programari PA Manager (sistema de control de megafonia). S'ha integrat una base de dades SQL Server per els missatges, events i alarmes, i s'ha realitzat un sistema de replicació de la base de dades entre servidors i workstations. També s'ha implementat un sistema de plugins en l'aplicació principal de manera que ara el programa és modular. També hem realitzat diverses millores internes en la programació, com ara la utilització de patterns, interfícies i altres tècniques per obtenir un codi més senzill i reutilizable. Ha estat una col·laboració molt estreta i intensa amb el departament de R+D de l'empresa Optimus, i ha estat molt profitosa per ambues parts.

Fotos per la nova web de VaDeContes

20130816 - Fotos Vadecontes-0335


Divertida sessió de fotos als membre de VaDeContes. Les fotos les han utilitzat en la seva nova web www.vadecontes.cat.

"Som un col·lectiu de rondallaires de l’ull viu amb un bagatge de milers de sessions de contes a les maletes. Som actors i actrius que, de contes, en sabem un niu. Som, de propina, músics, pedagogs, filòlegs i llibreters. Som contistes que de ben segur us heu trobat en una biblioteca. Perquè hem estat a gairebé totes. I a escoles, casals, cases de colònies, parcs infantils, aniversaris, llibreries, teatres, museus, instituts, bars, festes, fires del llibre, centres culturals, clubs, ateneus… Som en Quim Noguera, en David Planas, la Mireia Vallès, la Rosa Vilà i la Meritxell Yanes. Tots plegats som
VadeContes. Des de 1998 i per molts anys."

Continuar llegint

Nova web de Girolingua, l'acadèmia d'idiomes al centre de Girona

nova-web-girolingua-academia-idiomes-girona

Girolingua confía en nosaltres i acaba d'estrenar la seva nova pàgina web. Més dinàmica, amb més continguts i més visual. Un nou estil amb noves eines i funcionalitats. Accés privat amb un gestor de contingut complert i potent on ho poden gestionar tot: les notícies, els continguts, els menús, les imatges, etc. Evidentment compten amb la darrera tecnologia i és totalment compatible amb tauletes i mòbils.

La pàgina disposa d'una àrea privada on els alumnes de l'acadèmia es poden descarregar els continguts de les classes i poden enviar els deures al seu professor. També s'ha apostat per facebook i twitter com a mitjà per facilitar la comunicació amb els alumnes de l'acadèmia i amb els possibles nous clients.

Visita la seva nova pàgina a www.girolingua.cat
 Segueix a Girolingua a les xarxes socials social facebook box blue 64 social twitter box blue 64

Optimus PA Call Point - Micròfon Virtual Tàctil

logo-optimus

Relitzat amb éxit un projecte per Optimus, consistent en un micròfon virtual per el sistema de megafonia (P.A. Public Address en anglès) d'Optimus, que funciona utilitzant un PC i una pantalla tàctil. L'aplicació permet enviar missatges de veu a zones (altaveus) i grups (de zones) i també missatges pregravats, tot amb una interfície tàctil que pot ser utilitzada amb un dit (i també amb teclat i mouse). Es tracta d'un projecte de programació a mida, realitzat amb C# i .NET 4, utilitzant el Visual Studio 2010.

Optimus-PA-Call-Point

Girotec: portal web manager

portal-manager-girotec
Feina realitzada per a l'empresa Girotec que consta d'un portal web (AJAX + php) que es comunica amb la base de dades del programa de gestió Manager. El programa consta dels mòduls: articles, clients, albarans, factures, comandes, tiquets (TPV) i llistats. El programa s'instal·la a casa el client i accedeix a la seva base de dades del programa Manager de Girotec. Les comunicacions es fan de forma segura mitjançant un certificat SSL.

logo-girotec

igcontacts.com

waytic projecte igcontacts.com

igcontacts.com és un projecte que permet veure les fotos dels usuaris d'Instagram que et comenten i fan like en les teves fotos. També es poden bloquejar els usuaris (habitualment spammers) dels que no vols veure les seves fotos.

Continuar llegint

Ajuntament de Bordils

web-ajuntament-de-bordilsImplantació del lloc web de l'Ajuntament de Bordils. Integració de gestió de documents en PDF, agenda, directori d'entitats, galeries de fotos, etc. Instal·lació i manteniment de l'aplicació web, formació, etc.


acusticAWeb

web-acusticawebImplantació del blog de l'Arquitecte Tècnic i Màster en Acústica David Casadevall, acústicAWeb. Integració de galeries de fotos, vídeos, comentaris. Instal·lació i manteniment de l'aplicació web, formació, etc.


Contacte

waytic.cat

Ctra. Palamós, 20
17462 Bordils
tel. 668857110 Atenció: aquest telèfon ja no està disponible. utilitzeu el formulari de contacte
contactar

Llicència

safecreative

Assistència Remota

Assistència remota
logo-authorized-RGB-30mm

Random Photo